İSTANBUL / KÜÇÜKÇEKMECE - Küçükçekmece Anadolu Lisesi

One Seedling, A Huge World / Bir Fidan Kocaman Dünya

ONE SEEDLING, A HUGE WORLD / BİR FİDAN KOCAMAN DÜNYA

With our project, our students are interested in the environment, human rights, animal rights, etc. In order to ensure that they grow up as sensitive people, we will plant fruit seeds and trees, and ensure sustainability by collecting plastic waste in boxes and sending it for recycling. To contribute to the country's economy and environmental cleanliness. To lead in keeping the environment we live in clean.

Projemizle öğrencilerimizin çevre, insan haklarına, hayvan hakları vb. konularda  duyarlı insanlar olarak yetişmesini sağlamak için, meyve çekirdekleri ve ağaç dikeceğiz,   Plastik atıkları kutulara toplayarak geri dönüşüme gönderilerek sürdürülebilirliğini sağlamak. Ülke ekonomisine ve  çevre temizliğine katkıda bulunmak. Yaşadığımız çevrenin temiz tutulmasına öncülük etmek.

Yayın: 17.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 14:14 - Görüntülenme: 40

Etiketler :